Бившият съпруг на фолкдивата  Емилия - Красимир Димов- Бойса е

...
Бившият съпруг на фолкдивата  Емилия - Красимир Димов- Бойса е
Коментари Харесай

Закопчаха бившия мъж на Емилия, отмъкнал трактор за 100 бона

Бившият брачен партньор на фолкдивата  Емилия - Красимир Димов- Бойса е бил задържан за кражба на трактор за близо 100 бона. Той е упрекнат за изгубването на суперскъп японски трактор марка „ Кубота “, написа „ Телеграф “.

До някогашния на Емилия служителите на реда стигнали по време на хайка против каналджии и незаконни мигранти край Свиленград. Докато гонели каналджиите, служителите на реда се натъкнали на доказателства и очевидци, които уличили Бойса като забъркан в изгубването на селскостопанската машина . Кражбата, станала на 28 август. След три дни служителите на реда го разкрили в стопанска сграда в Тополвоград.

Още тогава от районната прокуратура в Свиленград са образували досъдебно произвеждане. Операцията по задържането на Красимир Димов е осъществена на 26 септември. Той към този момент е освободен. Състав на Районен съд Свиленград е постановил мярка за неотклонение - парична гаранция от 1500 лева на Бойса. От прокуратурата оповестиха, че ще стачкуват решението. Бойса е прочут с бизнеса си освен в митничарския Свиленград, а и в доста други градове. Преди време от него се заинтересува комисията “Кушлев ”, която го ревизираше за нелегално добити парцели. Миналата година „ Мерцедесът ” ми бе взривен, а през 2008 година крадци отмъкнаха златни украшения от вкъщи му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР